Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور از ثبت نام ۶۰ میلیون نفر برای کارت‌های هوشمند ملی خبر داد و گفت: تا کنون ۲ میلیون نفر برای کارت ملی هوشمند ثبت نام نکرده اند.

خبرگزاری میزان - روزنامه ایران نوشت: سیف‌الله ابوترابی،درخصوص آخرین وضعیت کارت ملی هوشمند گفت:از جمعیت ۶۲ میلیون نفری واجد شرایط حدود ۶۰ میلیون نفر مراحل تکمیل ثبت‌نام را انجام داده‌اند که از این تعداد ۵۰ میلیون نفر کارت‌هایشان را تحویل گرفتند و حدود ۱۰ میلیون نفر هنوز فاقد کارت ملی هستند، از تعداد ۱۰ میلیون نفر باقی مانده نیز دو میلیون نفر نیز هنوز ثبت‌نام را انجام ندادند؛ مابقی ثبت‌نام‌ها انجام شده و در نوبت دریافت کارت هوشمند ملی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور در رابطه با طول کشیدن روند توزیع کارت‌های هوشمند ملی گفت: ما در تأمین بدنه مشکل داشتیم، چون بدنه کارت‌ها از خارج از کشور وارد می‌شد و به‌دلیل شدت گرفتن تحریم‌ها در این خصوص با مشکل مواجه شدیم، اما مدتی است که در داخل کشور توانستیم بدنه کارت‌ها را تهیه کنیم، در حال حاضر هم این ظرفیت را داریم که ماهانه دو و نیم میلیون بدنه کارت در داخل کشور تأمین کنیم.

وی افزود: چون در خصوص تأمین مواد اولیه برای ساخت بدنه کارت ملی در داخل کشور مشکل داریم، نمی‌توان تاریخ دقیقی برای دریافت تمام افراد باقی مانده اعلام کرد، اما به تدریج کارت‌ها در حال صدور و تحویل به شهروندان هستند.

ابوترابی درباره همکاری دولت با ثبت احوال گفت: به دستور رئیس جمهور، خوشبختانه مشکلات در حال حل شدن هستند، با اعلام رئیس‌جمهوری و ابلاغ به همه استانداران، از ادارات و نهاد‌ها خواسته شده تا از مردم کپی کارت را اخذ نکنند، اگر هموطنی تکمیل ثبت‌نام کرده باشد، اما هنوز کارت خود را نگرفته باشد، می‌تواند در هر اداره‌ای با سریال شناسنامه کار خود را انجام دهد، در غیر این صورت تخلف صورت گرفته است. به دستور دولت کلیه استعلام‌ها نیز به‌صورت آنلاین و برخط هستند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: جاماندگان تعداد کمی هستند و به‌دلیل عدم اعتبار کارت‌های نمونه قبلی در صورتی که فردی هنوز ثبت‌نام انجام نداده باشد، ممکن است با مشکل مواجه شود. در این خصوص دو هزار دفتر پیشخوان دولت برای ثبت‌نام مشغول انجام خدمات هستند که شهروندان می‌توانند به این دفاتر جهت ثبت‌نام مراجعه کنند. بیش از ۹۵ درصد از جمعیت کل کشور این مراحل را انجام داده‌اند و تنها تعداد کمی باقی مانده‌اند.

سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به اینکه در انتخابت شورای اسلامی و ریاست جمهوری سامانه استعلام و احراز هویت وجود دارد،گفت: در مسأله انتخابات بیشتر بحث داشتن شناسنامه الزامی است و اصلاً اخذ کارت هوشمند ملی مطرح نیست، اما چنانچه انتخابات حتی به‌صورت الکترونیکی هم باشد، یکی از اقلام مورد نیاز اصل شناسنامه است و در این خصوص با هیچ مشکلی مواجه نخواهیم شد.

وی در پایان افزود: هفته گذشته با سازمان ثبت اسناد تفاهمنامه‌ای داشتیم که از این به بعد کارت هوشمند ملی به‌صورت فیزیکی درخواست نشود و با اسکن اثر انگشت و ارتباط با سامانه احراز هویت، کار نقل و انتقالات به راحتی صورت گیرد. در هر اداره یا نهادی هم که نیاز به فیزیک کارت باشد، اگر افراد ثبت‌نام را انجام داده باشند، به هیچ مشکلی بر نخواهند خورد.

بیشتر بخوانید: نحوه انصراف از دریافت یارانه نقدی

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: ثبت احوال کارت ملی هوشمند

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ثبت احوال کارت ملی هوشمند کارت ملی هوشمند میلیون نفر هوشمند ملی سازمان ثبت بدنه کارت ثبت احوال کارت ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۱۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه‌های ساختمانی ظرف مدت ۶ماه انجام می‌شود

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در اولین رویداد ملی جایزه معماری شیخ بهایی در جمع خبرنگاران در رابطه با تعیین تعرفه نظام مهندسی ساختمان با بیان اینکه  همواره در طی سال های اخیر با چالش مواجه بوده ایم  گفت:  در سال های گذشته با مشکلات متعددی مواجه بودیم و یک سری تبعات اجتماعی نیز در این خصوص وجود داشت.

وی ادامه داد : از طرف دیگر در نظام فنی و اجرایی در خصوص نظام تعرفه هیچ مشکلی وجود ندارد سال های سال است که این موضوع روال طبیعی خود را دنبال می کند.

شکیب با طرح این سوال که چرا تعیین حق الزحمه مهندسان سازمان نظام مهندسی همواره با چالش مواجه می شود اظهار کرد:  تقریبا همه ساله این دغدغه در بین جامعه مهندسان وجود دارد که به این موضوع برمی گردد که یک مقررات ملی ساختمان داریم و از سوی دیگر مبحث دوم روشی را تعیین تعرفه مطرح کرده است .

وی افزود: این بنیان به ۱۸ سال قبل باز می گردد که از آن زمان تاکنون بازنگری انجام نشده است‌.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با بیان اینکه حق الزحمه های مهندسان براساس هزینه ساخت محاسبه می شود یادآور شد: این نوع فرمول محاسبه هیچ تطبیقی با هزینه ساخت واقعی ندارد. به همین دلیل از سال ۱۴۰۱ پیشنهاد داده ایم این موضوع به روز رسانی شود.

وی  با بیان اینکه  به وزارت راه وشهرسازی پیشنهاد داده ایم که یک شورای تعیین شکل گیرد که تیرماه سال گذشته انجام شد گفت:  به علت عدم تشکیل جلسات در وزارت راه وشهرسازی هیچ نوع خروجی در این خصوص نداشته ایم. بنابراین این چالش همچنان نیمه کاره مانده است‌.

شکیب با بیان اینکه  به طور قطع نمی توانیم از روش مبحث دو مقرارت ملی ساختمان برای تعیین حق الزحمه مهندسان استفاده کنیم گفت: در حال حاضر چاره ای جز این نیست که‌ وزیر راه و شهرسازی خود شخصا میزان افزایش تعرفه را اعلام کند. در این رابطه درخواست خود را داده ایم و بررسی در این زمینه در حال انجام است .

وی در پاسخ به این سوال که میزان افزایش حق الزحمه مهندسان در سال ۱۴۰۳ چه ميزان خواهد بود گفت: هنوز رقم دقیقی در این زمینه مشخص نشده است و ما انتظار داریم تعرفه مهندسان نیز به اندازه سازمان نظام پزشکی به میزان ۴۰ درصد، باشد و یا اینکه برابر با افزایش حقوق کارگران به میزان ۳۵ درصد باشد.

 شکیب  با بیان اینکه در صورتی که بر مبنای هزینه ساخت باشد قاعدتا باید ۱۰۰ درصد افزایش پیدا کند گفت: اما به لحاظ شرایطی که در کشور وجود دارد توقع جامعه مهندسی آن است که به اندازه نظام پزشکی و یا معادل رشد حقوق کارگران باشد.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان همچنین درباره زمان ابلاغ میزان افزایش تعرفه مهندسان گفت: براساس عرف باید در اواخر اسفند ماه اعلام میشد اما با تعلل مواجه شده ایم و تصور می‌کنم شنبه و یا یکشنبه حق الزحمه افزایش مهندسان ابلاغ شود .

وی همچنین در پاسخ به این سوال که بعضا گفته می شود یکی از عوامل طولانی شدن فرآیند صدور پروانه های ساخت تعلل در سازمان نطام مهندسی است گفت: ما این موضوع را نمی‌پذیریم و چنین چیزی وجود ندارد صدور پروانه های ساختمانی چند بخش دارد که یک بخش آن طراحی است و زمانی که طراح نقشه را آماده می‌کند در سازمان نظام مهندسی استان آپلود می شود کنترل در این بخش به طور معمول یک تا دو هفته انجام می شود و سپس به فرآیند تعیین ناظر ارجاع می شود که در این زمینه سازمان نظام مهندسی عملا هیچ مشکلی ندارد و سریعا ناظر انتخاب می شود.

وی درباره مدت زمان صدور پروانه ساخت بیان کرد: این زمان در حال حاضر حدود شش ماه است اما می تواند کاهش پیدا کند. ما در سازمان نظام مهندسی این آمادگی را داریم و با سیستمی شدن عملا این موضوع زمان بر نيست. 

وی در واکنش به این موضوع که وزارت راه وشهرسازی با صدور بخشنامه ای فعالیت های انتخاباتی سازمان نظام مهندسی و تجمعات از ابتدای خرداد ماه ممنوع کرده است گفت:  سازمان نظام مهندسی  نامه ای به وزیر راه وشهرسازی و معاونت مسکن وزارت راه وشهرسازی به این موضوع معترض شدیم ما هر سه سال یکبار و یا سالی یک بار انتخابات داریم نمی شود که برای انتخابات ۶ماه سازمان ها را تعطیل کنیم و آموزش نداشته باشیم این نوع بخشنامه ها راهکار نیست و باید راه حل دیگری برای آن پیدا کنند درخواست ما از وزیر راه وشهرسازی آن است که این بخش نامه ها را ابطال کنند.

**تعرفه گذاری نظام مهندسی باید از قیمت گذاری دستوری خارج شود

علی کریمی آنچه رییس سازمان نظام مهندسی استان تهران امروز (۶ اردیبهشت) در نخستین رویداد ملی و معارس شیخ بهایی، گفت: در دهه‌های اخیر ارمغان خلاقیت معماران دور از دسترس قرار گرفته و جلوه‌ آفرینش ساخت و ساز به چشم نمی‌رسد؛ ایران نیاز دارد تا مجدد ساختمان‌های با شکوه قدیمی ساخته شود.

رییس سازمان نظام مهندسی استان تهران در ادامه تاکید کرد: معماران باید از چهارچوب قوانین تکراری ساخت ساختمان‌های مکعبی و مستطیلی خارج شوند تا از گونه‌های نوین ساخت و ساز بهره‌مند شوند.

این مسوول عنوان کرد: یکی از دلایل عمده که موجب دامن زدن به این موضوع می‌شود،حق‌الزحمه است. نظام تعرفه گذاری مسیر خلاقیت و شکوفایی معماران را منحرف کرده و قانون‌گذار باید قانون تعرفه گذاری را تعلیق کند و این اتفاق نیازمند مطالبه جمعی فعالان این صنعت است.

کریمی آنچه در پایان خاطر نشان کرد: ساخت ملک‌های خوش طرح نیازمند سرمایه بوده؛ قطعا با قیمت‌گذاری‌های دستوری موج خلاقیت معماران شکوفایی نخواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • متروسواران بخوانند؛ شگرد عجیب سرقت که تازه کشف شد!
  • هشدار؛ متروسواران تهرانی حتما بخوانند!
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • کسانی که کینه‌ای هستند، بخوانند
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • چه کسانی باید جراحی برداشتن لوزه را انجام دهند؟
  • صدور پروانه‌های ساختمانی ظرف مدت ۶ماه انجام می‌شود
  • ایجاد ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در همدان